Bogoi: Aveam nevoie de victorie

Pandurii a reuşit ca în prima partidă oficială din 2018 să obţină cele trei puncte în meciul disputat pe stadionul de la Motru. Metaloglobus a fost învinsă cu 1-0 după ce Bogdan Dănăricu a prins un şut foarte bun pe poartă în minutul 25. Acesta a tras de la 12 metri şi a reuşit să înscrie, Pandurii putând în sfârşit să se bucure de o victorie pe „propriul teren”.

Cu o floare nu se face însă primăvară pentru că meciul gorjenilor nu a fost unul strălucit. Pe finalul partidei, Pandurii a tras de minge cât a putut pentru a menţine avantajul fragil pe care îl avea pe tabela de marcaj. Raiciu a luat cartonaş galben tocmai în minutul 90 pentru că a tras de timp, arbitrul prelungind partida cu 4 minute pentru a echilibra jocul. La sfârşit, jucătorii lui Adrian Bogoi au putut să părăsească terenul cu fruntea sus şi să îşi privească în ochi cei circa 150 de suporteri care au venit la stadion pentru a-i urmări.

„Am avut  un meci destul de dificil, contra unei echipe bune, care a făcut transferuri bune. Ne bucurăm de cele trei puncte, a fost un meci disputat”, a spus la final Adrian Bogoi, antrenorul grupării Pandurii Târgu Jiu. Acesta a adăugat că speră să fie prima dintr-un şir lung de victorii: „Ne-am pregătit intens pentru acest meci. Am avut şi noi, trebuie să recunoaştem, o echipă bine organizată. Am ştiut să îi blocăm şi până la urmă rezultatul a fost în favoarea noastră. Aveam nevoie de victorie, cum avem şi în celelalte meciuri. Pentru noi fiecare meci contează. Trebuie să obţinem puncte”.

Săptămâna viitoare, Pandurii va face deplasarea la Academica Clinceni, o echipă aflată în fruntea clasamentului, pe locul 5, loc pe care sperau în toamnă şi gorjenii să ajungă. După victoria de sâmbătă, Pandurii a ajuns cu 21 de puncte să ocupe locul 17 în clasamentul Ligii a II-a, antepenultimul.

Vizualizări: 632

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: