Târgu Jiu: A început Campionatul Naţional de Box Under 22

Lupte grele se poartă zilele acestea la Târgu Jiu. Nu mai puţin de 69 de sportivi participă la Campionatul Naţional de Box Under 22, competiţie care a început sâmbătă, 24 februarie. Meciurile se desfăşoară la sala de sport a Colegiului Comercial „Virgil Madgearu”, o clădire sportivă nouă, inaugurată cu acest eveniment de talie naţională.

Printre participanţi se numără şi tineri din Târgu Jiu. „Se va definitiva lotul, pentru Campionatul European. Sunt câţiva sportivi din Târgu Jiu care aspiră la câştigarea titlului naţional Under 22 care asigură prezenţa în lotul naţional”, a declarat Viorel Sima, directorul de Relaţii Internaţionale al Federaţiei Române de Box.

Astfel, cei mai buni sportivi români vor avea şansa să reprezinte România la Campionatul European de Box Under 22 ce se va desfăşura tot la Târgu Jiu, începând cu data de 25 martie. Vizita oficialilor străini la Târgu Jiu este aşteptată între 10 martie şi 13 martie. Vor veni aici secretarul general al EUBC, supervizorul competiţiei şi organizatorul de competiţii pentru EUBC, pentru a verifica Sala Sporturilor, hotelurile şi infrastructura de desfăşurare a Campionatului European Under22.

Galerie foto


Vizualizări: 545

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: