Bogoi: Nu țin în lot jucători care nu joacă

Adrian Bogoi este la al treilea meci cu Pandurii ca antrenor și speră la un joc bun sâmbătă la ASA Târgu Mureș. De ce nu, la o primă victorie, pentru că a avut până acum un eșec în deplasarea de la Luceafărul Oradea și un egal acasă cu Ripensia Timișoara.

„Am preluat echipa de pe locul 16, mă apasă punctele pe care le-am pierdut eu. Sper că voi reuși să ridic nivelul sportiv în cel mai scurt timp”, a spus Adrian Bogoi la un post local de radio.

Acesta va vorbi despre obiectiv la finalul turului, dar până atunci vrea să folosească și jucători care au stat numai pe bancă. „Sperăm ca începând cu meciul următor să stăm mai bine în teren și rezultatul să fie mai bun. Am început să jucăm, să ne dominăm adversarul, lucrăm la celelalte aspecte, la rezistența fizică. Sunt jucătorii de pe bancă, trebuie folosiți și ei. La mine toți jucătorii joacă, eu nu țin în lot jucători care nu joacă”, a spus Bogoi.

Antrenorul pandurilor are mare încredere în elevii săi, chiar dacă rezultatele de până acum nu par să-i dea motive: „Sunt jucători talentați, mulți vor ajunge în Liga I, dar sunt foarte tineri. Eu încerc să le ridic nivelul individual și pe echipă și să avem rezultate bune. Condițiile de antrenament, cazare, masă sunt bune pentru o echipă de liga a II-a. Nu sunt eu în măsură să vorbesc de problemele financiare, eu mă ocup de partea sportivă”.

Antrenorul care a preluat Pandurii acum două etape spune că are contract până în 2020 și este convins că va promova echipa în Liga I.

Vizualizări: 779

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: