Bogoi: Toţi avem şase puncte în buzunar

Antrenorul de la Pandurii, Adrian Bogoi, a spus despre clasamentul Ligii a II-a că este relativ, pentru că toate echipele aveau la începutul returului şase puncte în buzunar, care li se adaugă pe parcurs. Este vorba de punctele câştigate de fiecare echipă după retragerea din competiţie a echipelor Olimpia Satu Mare şi ASA Târgu Mureş.

Bogoi susţine că atât promovarea, cât şi retrogradarea se vor juca până la ultima etapă. „Clasamentul e relativ, pentru că sunt cele şase puncte pe care le avem toţi în buzunar, dar unii le au în şi în clasament la un moment dat, alţii le primesc pe parcurs”, a spus Bogoi la o televiziune locală.

Antrenorul de la Pandurii mai spune că toate echipele rămase s-au întărit în pauza competiţională. Şi lotul de la Pandurii este unul mai motivat şi mai conectat la joc. „S-a schimbat vestiarul, jucătorii sunt conectaţi la ce au de făcut, sunt tineri, dar sunt profesionişti, cu drepturi şi responsabilităţi. Am încredere în ei, că vor face pasul spre o ligă superioară”, a spus Bogoi.

Pandurii a urcat două locuri în clasament după primul meci oficial din acest an, dar rămâne în zona retrogradabilă. Bogoi a spus că în tur nu valoarea jucătorilor a fost problema, ci lipsa lor de interes: „Am mai avut meciuri bune, dar nu am câştigat, iar asta i-a afectat psihic pe jucători. Am venit la sfârşitul turului, am moştenit un lot, dar nu valoarea lotului a fost problema, ci atitudinea multor jucători. Nu puteam să îi folosesc, nu veneau la antrenamente că erau accidentaţi. La meciuri erau la limita eliminării, nu îi foloseam toate cele 90 de minute. Acum este un lot omogen, cu jucători care vor să facă performanţă”.

Bogoi este mulţumit de jucătorii rămaşi, dar şi de cei veniţi la echipă: „Dănăricu este un jucător bun, serios, inteligent şi sper să joace din ce în ce mai bine. În meciul cu Metaloglobus a fost ajutat de echipă, care i-a adus mingea în faţă. Ionică şi Lemac, doi jucători veniţi din Divizia C, s-au integrat foarte bine, sunt foarte mulţumit de ei”.

DOUĂ SERII

Antrenorul Adrian Bogoi se înscrie în rândul celor care cred că Liga a doua ar trebui împărţită în două serii, din motive financiare. „Ar fi benefic să fie 2 serii în Liga a II-a şi 18 echipe în Liga I. Din punct de vedere financiar sunt costuri mari, pierzi o zi pe drum, în deplasări”, a spus Bogoi.

Vizualizări: 830

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: