Bomba anului: Cine ar putea reveni la Craiova!

Laurențiu Reghecampf a fost din nou ofertat de Universitatea Craiova, conform presei din Azerbaidjan. Se pare că Mihai Rotaru s-a convins că e mai bine cu Reghe și face eforturi pentru a-l readuce la Craiova.

Universitatea Craiova nu are antrenor principal și nici nu e pe val în ceea ce privește rezultatele. Timp de mutări spectaculoase la nivel de lot nu mai prea e, pentru a realiza ceva măreț în acest sezon, așa că se va merge probabil pe același lot, cu mici completări, și se vrea un antrenor care să cunoască deja jucătorii.

După plecarea fostului selecționer, conducerea oltenilor vrea să aducă un antrenor care a mai pregătit echipa, chiar recent, Laurențiu Reghecampf, după cum a dezvăluit miercuri ProSport, citând presa azeră.

Dar pentru a-l aduce din nou pe Reghecampf  la Universitatea Craiova Mihai Rotaru trebuie să facă un efort financiar și este dispus să îi ofere tehnicianului, care acum pregătește pe Neftchi Baku, un salariu de nu mai puțin de 40.000 de euro pe lună și o „primă de instalare” neașteptată: o mașină Bugatti pentru colecția antrenorului. „I-a fost promis un bolid pentru a pleca de la Neftchi”, a titrat sportinfo.az, care a menționat că discuția decisivă dintre Mihai Rotaru și Laurențiu Reghecampf va avea loc înainte de finalul acestui an. „Laurențiu Reghecampf ar putea pleca de la Neftchi. Antrenorul în vârstă de 47 de ani intenționează să profeseze în țara din care provine. În cazul în care o va părăsi pe Neftchi, el va merge la Universitatea Craiova, unde i-a fost pus pe masă un contract valabil pe un an, cu drept de prelungire pe încă unul, un salariu lunar de 40.000 de euro și un Bugatti. Conducerea Universității Craiova știe despre colecția de mașini a lui «Reghe» și speră ca la întâlnirea de la sfârșitul lunii decembrie să bată palma”, a scris publicația din Azerbaidjan citată de ProSport.

Nu se știe însă dacă este ceva adevărat în ceea ce scriu azerii, pentru că nimeni de la Craiova nu a discutat despre o posibilă revenire a lui Reghecampf. Iar Rotaru nu s-a arătat dispus să „arunce” cu milioanele de euro pentru transferuri, așa că e greu de crezut că va achiziționa un Bugatti care costă aproximativ două milioane de euro.

Nici Laurențiu Reghecampf nu recunoaște aceste discuții pentru că declara în presa din Azerbaidjan, în urmă cu câteva zile, că nu l-ar interesa o revenire în Liga 1. „Am mai fost întrebat despre asta înainte (n.r. - plecare). Nu pot să îi interzic presei să scrie despre mine. Puteți scrie ce vreți despre mine, este dreptul vostru. Eu sunt antrenorul lui Neftchi. Am avut o nouă întâlnire cu cei din conducerea clubului. Am vorbit despre consolidarea echipei. Din partea mea, nu este nicio problemă. Nu mă gândesc să plec de la echipă în acest moment”, a spus Reghe azerilor, citat de gsp.ro. 

Dar aceste declarații sunt standard și sunt făcute de mai toți antrenorii aflați sub contract cu o anumită echipă și care sunt ofertați de o alta.

Vizualizări: 3,460

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: