Niculina Stoican regretă că a ratat valul de zăpadă. Unde este!

Cântăreaţa de muzică populară Niculina Stoican nu trece în aceste zile prin codul portocaliu de ger, ninsori şi vânt care a lovit România. Dimpotrivă, este la 28 de grade Celsius, în Dubai, unde sărbătoreşte aniversarea soţului său.

Niculina Stoican a intrat în direct cu fanii pe pagina de socializare. Într-o bluză fără mâneci şi cu ochelari de soare, a stârnit invidia prietenilor ei virtuali. „Sunt în vacanţă, vreau să vă arăt o parte din minunile de aici şi să vă mulţumesc că sunteţi alături de mine. Este un loc frumos în care voiam să vin în vacanţă alături de soţul meu, i-am pregătit o surpriză alături de fiul meu. Ne-a ieşit, l-am păcălit, i-am spus că mergem undeva în ţară şi până la aeroport chiar ne-a crezut, pentru că a fost un plan bine pus la punct”, a spus Niculina Stoican.

Artista a fost încântată de confortul din Dubai, dar spune că îi este dor de zăpada de acasă. „E frumos aici, dar mi mi-e dor de acasă, mi-e dor de zăpadă. Văd pe internet că acasă e zăpadă. Noi avem patru anotimpuri, suntem o ţară binecuvântată. Aici, în Dubai, vara sunt peste 50 de grade, nu este nimeni afară ziua, nu sunt turişti”, a spus cântăreaţa de muzică populară, care a povestit cât de multe s-au putut construi în Dubai în 20 de ani. Şi-ar dori să vadă aşa ceva şi la Târgu Jiu. „Eu locuiesc în Târgu Jiu, avem acolo operele lui Constantin Brâncuşi. Toţi oamenii de pe pământ ar veni să le vadă, dacă am face ce trebuie”, a mai spus Niculina Stoican, înainte de a pleca în safari.

Vizualizări: 4,941

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: