Boza: Nu voi fi de acord cu concedierile la Minprest

Nu vor fi disponibilizări la Minprest! Este asigurarea venită din partea lui Sorin Boza, managerul Complexului Energetic Oltenia. Boza a declarat la un post local de televiziune că nu va aproba programul de restructurare semnat de actualul director al societății prestatoare de servicii pentru companie.

La începutul acestui an, directorul Gabriel Giorgi a explicat că vor pleca din cadrul Minprest în jur de 50 de persoane. Unora le expiră contractele de muncă, altora le vor fi încetate contractele individuale de muncă. Giorgi a explicat că nu este un program de concediere colectivă, pentru că pleacă doar 29 de salariați într-o lună, adică sub limita de 30. În contradicție totală cu șeful Minprest, managerul CEO a anunțat că nu va fi dat afară niciun angajat.

Ca un program de disponibilizări să fie pus în practică, ar fi nevoie de acordul Adunării Generale a Acționarilor, acord pe care Sorin Boza promite să nu îl dea și, în acest mod, să nu fie făcută nicio concediere. “În calitate de președinte al Directoratului și președinte al AGA, nu voi fi de acord cu concedierile de la Minprest. Domnul Giorgi a propus acest program de disponibilizare. AGA nu va aproba disponibilizările de la Minprest”, a declarat Sorin Boza, la Tele3.

Vizualizări: 2,898

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: