Brânzeturile din Polovragi, expuse la Romexpo

Mai mulţi producători din Gorj au participat miercuri la Bucureşti la Ziua Naţională a Produsului Agroalimentar Românesc, organizată la Romexpo. Câţiva fermieri din Polovragi şi-au expus aici brânzeturile şi au luat parte la dezbaterea organizată cu acest prilej.

Evenimentul intitulat ”Forumul agricultorilor – bilanț și perspective” a reunit fermieri din toate domeniile – producție vegetală, cultură mare, zootehnie, industrie alimentară. Fermierii au fost premiați pentru rezultatele obținute în activitatea desfășurată. În acest cadru s-au discutat şi diferite probleme de actualitate.

Aici a fost organizată şi o expoziţie de produse româneşti. Şi Gorjul a fost reprezentat la acest forum de mai mulţi producători din diferite localităţi. Câţiva fermieri din Polovragi şi-au expus aici produsele. "Pentru că pe 10 octombrie este Ziua Agricultorului, am venit la Bucureşti la evenimentul organizat în acest sens. Au fost şi din Gorj producători, au venit şi reprezentanţii Direcţiei Agricole Gorj. Din Polovragi, vreau să vă spun că au fost prezenţi câţiva producători care şi-au expus brânzeturile. Au fost standuri şi cu vânzare, dar şi numai pentru degustare. S-au expus legume, fructe, produse din carne şi din domeniul lactatelor", a precizat primarul din Polovragi, Gheorghe Epure, de asemenea prezent la evenimentul din capitală.

Publicul larg va avea acces la Expoziția de produse românești desfășurată la Romexpo în data de 10 octombrie 2019, în intervalul 10.00-18.00, intrarea fiind liberă.

Vizualizări: 1,109

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Gospodar:

Citește și: