Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

„Brâul de aur”, pentru un solist gorjean

Interpretul gorjean de muzică populară Emil Badea a primit din partea autorităţilor din localitatea Bărbăteşti, judeţul Vâlcea, două distincţii importante. Este vorba de „Brâul de Aur”, dar şi de o diplomă de merit, acestea fiind oferite, pe scenă, chiar de Constantin Bănacu, primarul comunei vâlcene. Artistul a susţinut un spectacol în cadrul Festivalului „Brâul de aur”, ediţia a-47-a. Evenimentul s-a desfăşurat sâmbătă, 8 septembrie, de Sfânta Maria Mică.

Emil Badea spune că nu se aştepta la un asemenea gest din partea autorităţilor din Bărbăteşti, mai ales că a fost pentru prima dată când a cântat în faţa publicului din această localitate. „M-am simţit minunat la Bărbăteşti, dar şi apreciat. Nu mă aşteptam să primesc aceste distincţii. Le mulţumesc celor care s-au gândit la mine şi mi-au apreciat munca. A fost o surpriză plăcută”, a declarat Emil Badea.

Solistul gorjean nu a fost singurul artist invitat la Festivalul „Brâul de aur”. Cu acest prilej, au mai susţinut recitaluri Tudoriţa Gorjeanu, Roberta Crintea şi Sanda Argint. De Sf. Maria Mică, Emil Badea a cântat şi pentru spectatorii din Băleşti, în cadrul manifestărilor de Zilele Comunei. 

Vizualizări: 1,697

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: