O nouă provocare. Elena Hasna, la Vocea României

Au trecut câţiva ani de când Elena Hasna uimea o ţară întreagă, prin modul în care a interpretat piesa „Je suis malade” la Next Star, dar acum a venit timpul pentru o nouă provocare. Fetiţa de atunci a devenit adolescentă şi are vârsta necesară pentru a participa la cel mai tare show de talente muzicale.

„Vocea României, o nouă provocare pe care am îmbrăţişat-o cu mult, mult drag”, a anunţat Elena Hasna pe pagina de socializare. Tânăra este elevă la Colegiul Naţional „Tudor Vladimirescu” şi va avea nevoie de înţelegerea profesorilor, dacă va trece în etapele superioare ale competiţiei, ceea ce este mai mult decât probabil.

Elena Hasna a postat o fotografie cu ea pe scaunul unui jurat, dar nu a lăsat să se întrevadă în echipa cui a mers. De altfel, concurenţii nu au voie să dezvăluie nimic înainte de difuzarea emisiunilor pe post.

Cel de-al optulea sezon al talent show-ului Vocea României va debuta pe 7 septembrie 2018 la Pro TV. În sezonul 8, antrenorii Loredana Groza si Adrian Despot au fost înlocuiţi de Irina Rimes şi Andra, în timp ce Smiley şi Tudor Chirilă îşi păstrează rolurile de antrenori.

„Vocea României” ar putea însemna un pas uriaş în cariera Elenei Hasna, care a avut 23 de milioane de vizualizări pe YouTube cu prestaţia de la Next Star.

Vizualizări: 2,988

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: