Bucurescu, audiat după un scandal electoral

Primarul Sorin Bucurescu şi alţi susţinători ai săi au dat declaraţii la poliţie ieri după ce un bărbat ar fi fost bătut cu bestialitate de simpatizanţi ai primarului. Evenimentul se pare că a avut loc sâmbătă între grupurile de susţinători ale principalilor candidaţi: Sorin Bucurescu şi Dumitru Roibu. Scandalul a fost în satul Coşmăneşti.

Consilierul PRM, Dumitru Stoichiţescu, spune că totul a pornit de la faptul că Nelu Mălăele, aşa cum se pare că o cheamă pe victimă, n-ar fi fost de partea USL. „Nu a fost pe placul celor de la USL. Doi cetăţeni din Coşmăneşti l-au agresat, l-au bătut. Domnul primar l-ar fi agitat pe cetăţeanul respectiv. Din ce mi-au spus oamenii care au fost la faţa locului l-au bătut, i-au dat picioare în gură. Trei patru oameni mi-au povestit identic acelaşi lucru“, spune consilierul.

Primarul spune că bărbatul n-ar fi din Slivileşti, ci din Timişoara. Bucurescu spune că era în trecere prin sat, nu a fost la faţa locului, dar ştie că cel bătut a incitat spiritele. Ieri a dat declaraţii la poliţie. „Eu cred ca omul celor de la PDL era băut. De fapt el ne-a urmărit mai de mult si la bar a început sa-si dea haina jos si sa spună ca o sa ne arate si altfel de campanie. S-a bătut un om de la USL si unul de la PDL. A început cu injurii, s-au luat la bătaie si eu am intervenit doar sa-i despart pentru ca am fost sigur ca vor urma si plângeri. Eram cu patru oameni de-ai mei. Am fost la declaraţii...si la aceasta ora (n.r ieri) se dau declaraţii. Nu am fost sancţionaţi, dar sigur atunci când se vor termina audierile o parte va fi amendată“, a declarat primarul Bucurescu.

Vizualizări: 113

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: