Pedelistul Fugaru are imn pe care-l cântă Belgher de la UNPR

Ion Fugaru, candidatul PDL la primăria Târgu Cărbuneşti, vrea să-şi dea gata alegătorii cu un imn compus de el şi cântat de Leonida Belgher, candidatul UNPR la primăria Alimpeşti. Imnul electoral al lui Fugaru este personalizat şi nu face atacuri la contracandidaţii săi ci mai degrabă îi îndeamnă pe oameni să-l voteze. Belgher nu şi-a făcut propriul imn de campanie dar spune că va cânta live la lansarea consilierilor locali.

”Votaţi Fugaru/ Votaţi primarul”, aşa începe imul electoral al democrat - liberalului din Cărbuneşti. Candidatul PDL la primărie a început încă de ieri să-şi difuzeze imnul de campanie. Este al doilea candidat la funcţia de primar, după Ilie Petrescu de la PPDD, care vrea să-ţi dea gata alegătorii cu un imn personalizat. Ion Fugaru spune că este vorba de o strofă în care nu-şi atacă contracandidaţii dar scoate în evidenţă tot ce nu au făcut pentru oraş. ”Este un imn personalizat, o strofă numai despre mine după care mesajele şi îndemnul să mă voteze oamenii. M-am rugat de Belgher să-l cânte pentru că îmi trebuia cineva cu o voce mai groasă. Imnul este compus de mine şi este pe muzică folk”, a declarat Ion Fugaru.

PRIETEN

Leonida Belgher, candidatul UNPR la primăria Alimpeşti, spune că i-a dat o mână de ajutor lui Fugaru pentru că sunt prieteni. Acesta a adăugat că el nu şi-a făcut un imn dar va cânta şi el live pentru cetăţeni la lansarea consilierilor locali. ”L-am ajutat cu vocea că suntem prieteni. Este un imn mai mult etno. Pentru mine o să cânt la lansarea consilierilor locali”, a adăugat Leonida Belgher.

Vizualizări: 163

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: