Ameninţări după ce un consilier PNL a trecut la PP-DD

Scandalul electoral continuă în comuna Aninoasa. Candidatul PP-DD la primărie, Ion Ungureanu, îi aduce și el o serie de acuzații primarului în exercițiu despre care spune că a început să-i amenințe câțiva din membrii cu care acesta va face echipă la alegeri. Ilie Petroi, primarul USL din Aninoasa, nu e la prima abatere. Şi acum explică aceste acuzaţii ca fiind denigrări.

Este vorba de Florin Cojocaru, consilier PNL, dar care vrea să facă echipă cu PP-DD. ”Omul este membru PNL dar nu mai vrea să facă echipă cu actualul primar și de asta l-a amenințat că nu îi va fi bine dacă se întoarce împotriva lui. I-a zis că o să-l pună la gard dacă nu merge cu el în alegeri. Omul vrea să vină la noi la PP-DD”, a declarat Ion Ungureanu, candidatul PP-DD la Aninoasa.

Amenințat după o invitație la cafea

Florin Cojocaru spune că nu a apucat încă să-și dea demisia din PNL din cauza formalităților dar este sigur că nu vrea să mai facă echipă cu Ilie Petroi. Spune că s-ar fi dus zilele trecute la primărie și primarul l-a invitat la o cafea dar a refuzat, moment în care primarul a lansat amenințările. ”M-am dus cu treabă la primărie și el era în birou cu încă cineva. Mi-a zis să vin la o cafea, i-am zis că nu pot și apoi mi-a zis că ne pune el la zid pe toți care suntem împotriva lui, că ne aranjează el pe toți. S-a văzut că îi este necaz și el este și un tip așa răzbunător”, a declarat Florin Cojocaru.

CE SPUNE PETROI

După ce și în urmă cu trei săptămâni i s-au adus aceleași acuzații, primarul este convins că este vorba de o campanie de denigrare. „A venit acum două, trei zile la primărie, i-am zis să intre să bea o cafea, nu a vrut și a plecat. Ce, faptul că l-am chemat la cafea este amenințare. Trebuie să dovedească ce zice, altfel sună a calomnie. Nu mai știu ce să facă să mă denigreze în fața oamenilor”, a spus actualul primar din Aninoasa.

PLÂNGERE

Primarul Ilie Petroi a fost acuzat în urmă cu câteva zile și de președintele PDL, Gheorghe Vâlceanu, care a spus că primarul l-a sunat în toiul nopții și-a zis că dacă nu renunță la candidatură, familia îi va fi omorâtă ca-n filmul ”Nașul”. Vâlceanu a depus chiar plângere la poliție în acest sens iar primarul Ilie Petroi a spus că îl dă în judecată pentru calomnie.

Vizualizări: 186

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: