Bugetarii se joacă cu Bocul

Vouă nu vă e milă de Boc? Nu zic aşa, în general. Şi fără bancuri cu înălţime, da? Mă refer la situaţia actuală a premierului, de când a reuşit să-i supere şi pe pensionari, şi pe bugetari, şi pe mame, şi pe taţi, şi pe copii. Inevitabil, i-a supărat şi pe câţiva din PD-L. Culmea e că supăraţii au şi reacţionat. Iniţial credeam că doar Preda e nebunul care strigă împotriva propriului partid. Dar acum, că au ridicat glasul împotriva lui Boc şi Sever Voinescu cu Sulfina Barbu, începem să ne întrebăm şi noi, ca nişte nepricepuţi ce suntem: ”Bă, dar Boc ăsta nu era preşedintele partidului? Cum îşi permit inferiorii lui să-l critice în halul ăsta? Sau cumva şi-a băgat Zeus coada? Ia, mai încercăm o scenetă, ca pe vremuri?

Boc intră în biroul de prim-ministru şi se aşează pe scaunul destinat vizitatorilor, că la birou stă Băsescu şi bate darabana nervos pe marginea mesei. Băsescu se răsteşte nervos:

-        Ce-ai făcut, bă, mi-ai supărat electoratul?!

-        Dar dacă n-avem bani, şefu'...

-        Cum, n-avem, mă?! PSD-ul de unde avea? Ălora le mai rămânea și de furat. Cine ești, bă, tu, să-i scazi pensia lu' mama?

-        Dar nu ala aţi zis dumneavoastră, că câştigăm alegerile și dup-aia strângem curelele?

-        Băi, vezi să nu scot io cureaua la tine. Ia, ieşi iar la televizor şi zi-le c-ai glumit.

-        Dar...

-        Nici un dar. Şi zi mersi, că pân-acu' te-au criticat doar ăştia neînsemnaţi din partid. Dar dac-o superi pe Elena, ai pus-o.

-        Dar ce-ar fi să le scad fără să le spun?

-        Sau aşa!

www.mantzy.wordpress.com

Vizualizări: 102

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: