Bugetul local, votat cu martori. Cetățenii au fost chemați să asiste!

În sfârșit! Consilierii locali ai comunei Jupânești s-au pus de acord și au votat bugetul pe anul 2023.  Înainte de această sedință, încheiată cu succes, aleșii locali au eșuat de 3 ori. În tot acest timp bunul mers al administrației locale a fost afectat. De exemplu, cu greu s-au găsit bani pentru bursele elevilor. Pentru a face rost de suma necesară, primarul a rugat câțiva localnici să își plătească taxele și impozitele.

 

Tot la cetățeni a apelat primarul Ionuț Gîrniceanu și când a fost supus la vot bugetul pe anul 2023. De frică să nu dea greș și în cea de-a patra ședință, edilul a chemat „martori” la vot. De teama celor care le-au dat votul de încredere, consilierii și-au făcut treaba.

„Mă înclin în fața tuturor cetățenilor mei și vă mulțumesc din suflet pentru prezența în număr atât de mare și pentru susținerea dumnevoastră la ședința de azi. Încă odată ați demonstrat că împreună suntem o forță . Mulțumesc și consilierilor locali care au votat bugetul : Hodineți Gheorghe , Bușoi Florin , Șandru Ion , Crăsnaru Nicolae , Cioenaru Ionel , Lincă Viorel . Vă îmbrățișez cu drag! Stimă și respect pentru toată lumea!”, este mesajul pe care primarul comunei Jupânești, Ionuț Gîrniceanu  s-a grăbit să-l posteze pe Facebook, acolo, unde, cu doar câteva zile în urmă le transmitea oamenilor din localitate că proiectele bat pasul pe loc din cauza neînțelegerilor din Consiliul Local.

Nici de această dată ședința nu a fost una pașnică. Au fost tensiuni atât între consilierii locali, cât și între cetățenii veniți să asiste la vot și aleșii din CL. Până la urmă, bugetul a fost votat și a rămas în funcție și „mărul discordiei”, fost primăriță din Berlești, Maria Dumitrașcu. Ea ocupă postul de consilier personal al edilului Ionuț Gîrniceanu, post pe care consilierii locali ar fi dorit să-l lase fără finanțare din bugetul primăriei.

Vizualizări: 666

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: