Buluc la tichetele valorice pentru vaccinați

Aglomerație mare la ghișeele de la Stadionul Municipal din Târgu Jiu, acolo unde se distribuie tichetele valorice pentru cei vaccinați. Zeci de gorjeni s-au așezat la coadă încă de la primele ore ale dimineții pentru a ridica tichetele în valoare de 100 de lei.

După câteva zile în care românii au avut parte de minivacanța de 1 Decembrie, gorjenii au așteptat cu sufletul la gură să își ridice tichetele de după vaccinare. Oamenii spun că sunt bine venite, mai ales în această perioadă.

”Sunt bune aceste tichete. Lumea se bucură. Ma duc să iau un kilogram de pulpe de pui, mai un litru de ulei și aia e. Milogii țării, asta suntem (…) M-am vaccinat, nu refuz nimic. Este dreptul meu. Noi ne bucurăm și la un ciolan de porc”, au spus doi târgujieni.

Medicul de la la centrul de vaccinare de la Stadionul Municipal din Târgu Jiu, Ionuț Pantiș, spune că au fost distribuite peste 200 de tichete din cele 800 care au ajuns la Târgu Jiu.

”S-a reluat activitatea de distribuire a tichetele celor care s-au vaccinat. Este aglomerație mare, da. Au venit mulți și din alte părți și au plecat supărați. Noi distribuim tichetele doar pentru cei care s-au vaccinat aici. Au venit 800 și au fost distribuite peste 200”, a spus Ionuț Pantiș.

Vizualizări: 10,139

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: