Au spus adio ajutorului de căldură

Zeci de târgujieni nu vor mai beneficia de ajutorul de căldură și asta după ce au depus dosarele incomplete, fie că nu au știut exact, fie că voiau să înșele statul. Mai mulți cetățeni se vor uita lung anul acesta după sprijinul acordat de municipalitate.

Până în acest moment, peste 1.700 de târgujieni şi-au depus dosarele pentru solicitarea ajutorului de căldură, iar 150 dintre acestea au fost respinse, tocmai pentru că cei care au solicitat sprijin de la stat nu și-au declarat averea.

”Se acordă un număr de 1.342 de ajutoare pentru sistemul de încălzire cu gaze naturale, 347 pentru încălzire cu combustibil petrolier și 34 pentru încălzire pentru energie electrică. Am avut circa 150 de dosare respinse. Motivele au fost legate de faptul că dețineau bunuri pe numele lor, dar de faptul că nu au fost depuse documentele așa cum trebuie. De exemplu, s-au depus două cereri, iar pe una dintre ele era o persoană, iar pe cea de-a doua erau trei persoane din aceeași familie”, a spus Alina Toader, directorul Direcției pentru Protecție Socială Târgu Jiu.  

Vizualizări: 4,331

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: