Bunoza, o nouă sursă de bani pentru Pandurii

Pandurii ar putea ieşi din criza financiară dacă îl vinde pe Bunoza. Fundaşul central este dorit de Steaua, iar şeful Pandurilor, Narcis Răducan, este dispus să îl cedeze, pentru un preţ corect.

Preşedintele echipei Pandurii, Narcis Răducan, a vorbit pentru Dolce Sport despre campania de transferuri şi a precizat că nu crede că Steaua îl poate lua pe Bunoza, ţinând cont de preţul jucătorului. "Cei de la Steaua nu îl pot lua pe Bunoza dacă nu plătesc. Şi, din ce am văzut, strategia lor de transferuri anul acesta nu este de a plăti sume importante. Bunoza fiind important, şi preţul lui este pe măsură. Aşteptăm oferta pentru el, altfel nu este de vânzare", a spus Răducan la Dolce Sport.
Oficialii Stelei lucrează la o listă cu fundaşi centrali, în cazul în care Fernando Varela va pleca în această vară. Printre numele luate în discuţie este cel al lui Gordan Bunoza, jucător legitimat la Pandurii. Gordan Bunoza are 28 de ani, este bosniac, are 1.96 metri şi de-a lungul carierei a mai jucat la Austria Lustenau Amateure, Hrvatski Dragovoljac, Karlovac, Wisła Kraków, Pescara şi Dinamo.

Vizualizări: 1,165

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: