Horoscop

Valabil pe 13 octombrie

Berbec: Se poate să ieșiți la un tete-a-tete cu cineva care vrea să știe dacă vă puteți armoniza sau nu. Se poate să aveți o agendă încărcată și să purtați discuții de afaceri, să vă interesați de colaborări, proiecte și să luați decizii, dacă nu azi, cât de curând.

Taur: O să reluați o activitate de timp liber și să vă puneți în valoare un talent, niște calități, și să vă reinventați. E de lucru la serviciu, vă dați osteneala să vă achitați onorabil toate obligațiile și să lăsați totul în ordine, că o să vreți să atacați și proiecte noi.

Gemeni: O să gășiți o sursă suplimentară de venituri și n-o să țineți cont de efort, că aveți nevoie de bani, după aceea mai vedeți. Se poate să aveți vești bune legate de copii, poate se va naște în familie un copil sau vi se încredințează după divorț un copil. Ceva bun se întâmplă.

Rac: O să aveți succes la preocupările de grup, o să vă mobilizați ușor și o s-aveți și spor la treabă, cel puțin în perioada asta. O șansă de bani, poate fi o restanță sau e un salariu în avans și o să aveți pentru cheltuielile lunare și pentru neprevăzute, că or să fie și de astea.

Leu: Se poate să luați niște bani, să luați în calcul o ieșire la sfârșit de săptămână și să faceți o rezervare, dacă nu vă duceți la niște cunoscuți. Poate vă scoate cineva la plimbare, la cafea, poate vă treziți și cu o declarație de dragoste și o să fiți la un pas de căsătorie. Poate anul viitor se întâmplă.

Fecioară: O să vă îngrijiți și mai mult de voi, schimbați look-ul, vă duceți la tuns, la cosmetică, la spa, să dați refresh total. O reușită. Poate faceți niște achiziții și pentru casă și pentru voi și o să vă descurcați și cu reamenajarea interiorului și o să fie totul pus la punct.

Balanță: Or să vă parvină niște acte și se vor rezolva acele aspecte care v-au dat de furcă în ultima vreme. Sunt niște urgențe de rezolvat și o să vă dați interesul să vă achitați onorabil, ca să vă bucurați de stima celor din jur, că nu vă e indiferentă părerea lor.

Scorpion: O să aveți succes la școală, la preocupările de tip intelectual și la interviuri. O să luați niște bani, poate fi un bonus și n-o să lăsați să vă zboare toți banii din buzunar, poate păstrați ceva, acolo, pentru o plecare în weekend.

Săgetător: E un grup care vrea să puneți umărul la preocupările care le țin agenda încărcată și se pare că or să vă cointereseze cumva oamenii ăștia. E cineva care vă vrea înapoi, dar o fi greșit și nu e ușor să treceți peste, dar nu imposibil. Poate mai lăsați de la voi dacă e iubire.

Capricorn: Vi se poate da ceva nou de lucru și să fie în stilul vostru, să vă achitați de toate obligațiile și să primiți și o recompensă. Ar avea de unde să vă intre niște bani și care ar putea să vă sporească. E anul vostru special și poate aveți și voi obiective îndrăznețe.

Vărsător: Poate faceți un efort financiar să reparați mașina, să aveți cu ce să vă deplasați, ca să nu fiți obligați să stați acasă. Poate stați la masa negocierilor până obțineți ce v-ați propus și dați drumul unui proiect care vă poate aduce faimă și o să luați și bani.

Pești: O reușită în plan financiar, vin de undeva niște sume, dar să nu uitați de datorii, să plătiți, neapărat, banca. O să aveți o bună comunicare cu anturajul, dar de volum mare de muncă nu scăpați în perioada asta. Poate veți lucra și în paralel și o să câștigați bani.

Vizualizări: 1,063

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: