Pandurii, transfer după transfer

Pandurii, deşi săracă după retragerea finanţării de către Complexul Energetic Oltenia, face transfer după transfer. Christian Obodo, un mijlocaş nigerian, a semnat cu Pandurii pentru un an, fiind al patrulea transfer, după Armiche Ortega Medina, Voiculeţ şi Herea.

Formaţia lui Petre Grigoraș a dat încă o lovitură pe piaţa transferurilor, obţinând semnătura lui Christian Obodo, un mijlocaş în vârstă de 32 de ani. Nigerianul a semnat un contract valabil pe un an, cu opţiune de prelungire pentru încă unul. Fostul jucător al Concordiei Chiajna a fost atras la Târgu Jiu de posibilitatea de a juca în Europa League. Obodo are la activ peste 200 de meciuri la echipe precum Perugia, Fiorentina, Udinese și Lecce. A ajuns în România în iarna trecută, semnând pe 6 luni cu ilfovenii de la Concordia Chiajna.
Mijlocaşul ofensiv spaniol Armiche Ortega Medina a ajuns încă de joi în cantonamentul din Slovenia al echipei Pandurii şi a semnat un contract pentru următorii doi ani cu clubul din Târgu Jiu. Mijlocaşul de 28 de ani, născut la Las Palmas de Gran Canaria, a făcut junioratul la Levante şi şi-a început cariera în 2008 la Las Pamas, de unde a fost împrumutat în 2010 la Benidorm. În perioada 2011 – 2013 Armiche a evoluat pentru Valencia, club la care a ajuns la 22 de ani şi la care a cunoscut consacrarea de acolo fiind transferat în 2013 în prima ligă din Grecia. La Levadiakos a jucat până în 2015 când a fost transferat de MKS Crakovia şi în acelaşi sezon la Barakaldo FC, club din Spania la care a evoluat până în acest an şi la care a marcat de patru ori în 27 de meciuri.
Antrenorul Petre Grigoraș a anunțat că la formația gorjeană vor mai veni fotbaliști. "Zilele următoare vor mai veni nişte jucători, sper să se acomodeze repede în jocul nostru. Trebuie să mai vină un fundaş central neapărat, un atacant neapărat. Ne vom întâlni cu toţii la Târgu Jiu marţi şi sunt convins că lucrurile vor decurge normal. Cu Hora, deocamdată nu este nimic sigur. Normal că îşi doreşte să plece la mai bine, este un jucător excelent. Cred că şi clubul îşi doreşte, pentru a rotunji bugetul", a spus Petre Grigoraş.

Vizualizări: 1,614

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: