Cadastru gratuit la Scoarţa. Apel!

Locuitorii din Scoarţa vor beneficia în perioada următoare de lucrări gratuite pentru a-şi cadastra proprietăţile pe care le deţin pe raza comunei, finanţarea fiind asigurată prin fonduri europene la nivelul mai multor localităţi din judeţ şi din ţară.

Primarul Ion Stamatoiu a avut joi prima întâlnire cu o parte din consătenii săi şi cu reprezentanţii firmei care se va ocupa de lucrările respective, la final el făcând un apel public către ceilalţi locuitori din Scoarţa pentru a se prezenta şi ei la primărie cu documentele în baza cărora să fie înscrişi în program.

Edilul a ales să îşi transmită mesajul pe o reţea de socializare, Facebook-ul dovedindu-se util la a intermedia dialogul dintre primar şi oamenii din localitate. „Azi 20.09.2018, la sediul Primăriei Scoarţa a avut loc o întâlnire cu cetăţenii din zona Scoarţa şi firma care se va ocupa de cadastrarea gratuită a terenurilor extravilan şi fond forestier conform proiectului de cadastrare pe fonduri europene. Toţi cetăţenii sunt rugaţi să se prezinte la sediul Primăriei Scoarţa cu toate actele ce le deţin indiferent de vechimea acestora. Vă mulţumim pentru înţelegere!”, a transmis Stamatoiu. (G.I.)

Vizualizări: 685

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: