Cadouri pentru copiii din Turceni

Moş Nicolae va merge la toţi copiii care învaţă în unităţile din Turceni, dar şi din satele aparţinătoare. Cadourile vor ajunge şi la prichindeii care nu frecventează nicio formă de învăţământ sau cei care provin din familii cu probleme. Cu această ocazie va fi organizat la Casa de Cultură din Turceni şi un program artistic.

Autorităţile locale din Oraşul Turceni au pregătite 2.200 de pachete cu dulciuri pentru Moş Nicolae cu bani de la bugetul local.

Tot atâtea cadouri vor fi împărţite şi de Crăciun. "Moş Nicolae va împărţi joi pachete cu dulciuri la toţi copiii care sunt în unităţile de învăţământ din Turceni, dar şi în satele aparţinătoare, chiar dacă nu sunt de la noi din zonă. Şi de Moş Crăciun o să facem acelaşi lucru. Ne gândim să aducem o bucurie copiilor, ca în fiecare an. O să ducem câte o plăsuţă şi la copiii neșcolarizaţi, dar şi la cei care au probleme. Părinţii trebuie să depună la noi la primărie o cerere în acest sens. Noi suntem pregătiţi şi cam ştim despre ce este vorba. O să fie organizat şi un spectacol de Moş Nicolae la Casa de Cultură din Turceni", a precizat Cristina Cilibiu, primarul oraşului Turceni.

În data de 19 decembrie, Moş Crăciun va ajunge cu spiriduşii la Turceni, lângă bradul din centrul oraşului, unde va împărţi cadouri. Şi atunci va fi organizat aici un spectacol în aer liber.

Galerie foto


Vizualizări: 711

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: