Sală de sport cu peste 100 de locuri la Turburea

Veşti bune pentru iubitorii sportului din comuna gorjeană Turburea. Autorităţile locale anunţă că în comună se va construi o sală de sport modernă, care va avea peste 100 de locuri. Primarul Ion Bârcă se mândreşte cu echipa de fotbal din localitate şi speră ca pe viitor să dezvolte şi sporturile de sală.

Pentru această investiţie, autorităţile locale din Turburea pun la dispoziţie terenul pe care se va construi sala de sport. Investiţia se ridică la 6.000.000 de lei şi este realizată prin Compania Naţională de Investiţii. "Este o investiţie pe care noi ne-o dorim în comună. Avem deja un teren multifuncţional şi era nevoie şi de o sală de sport. Aceasta este prevăzută de 102 locuri", a spus Ion Bârcă.

Primarul din Turburea, Ion Bârcă, se mândreşte cu sportivii din comună şi de aceea investeşte în acest domeniu, pentru a le oferi toate condiţiile să obţină rezultate. "Vreau să vă spun că am echipă de fotbal în Campionatul Judeţean, în Campionatul Primăriilor, avem echipă în Campionatul Satelor, unde am obţinut locul 5 la nivel naţional. Avem echipe şcolare de volei. Investim în sport şi susţinem sportivii din comună", a declarat primarul.

Vizualizări: 1,386

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: