Cadouri pentru echipele de fotbal din Gorj înainte de Crăciun

Parteneriatul dintre AJF Gorj și Consiliul Județean Gorj le aduce cadouri înainte de Crăciun echipelor de fotbal din județ. La fel ca și anul trecut, AJF Gorj distribuie către cluburile și asociațiile sportive din Gorj materiale sportive dar și truse medicale.

Consiliul Județean Gorj s-a implicat și în acest sezon în sprijinirea fotbalului la nivel de județ, semnând un parteneriat de colaborare cu AJF Gorj. Președintele AJF, Mihai Prunariu, a încercat astfel să ajute cu materiale sportive, atât de necesare, pentru echipele de seniori dar și cele de juniori din județ.

În aceste zile AJF Gorj a anunțat că a început să distribuie aceste materiale către asociațiile și cluburile sportive afiliate: „AJF Gorj a început distribuirea materialelor sportive către toți membrii afiliați, prin programul sportiv cofinanțat , ca urmare a parteneriatului cu Consiliul Județean Gorj. Astfel, cluburile și asociațiile sportive participante în toate competițiile sportive organizate sub egida AJF Gorj vor primi mingi de fotbal, kelen pentru trusele medicale, plase pentru porți și steaguri de colț! Împreună suntem fotbal!”

Consiliul Județean Gorj s-a implicat și anul trecut într-un parteneriat de acest gen, fiind singura autoritate județeană care sprijină efectiv fotbalul din județ.

Galerie foto




Vizualizări: 781

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: