Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Caii rătăciți în Târgu Jiu nu au fost revendicați

update: Proprietarul cailor a fost identificat vineri după-amiază și amendat cu 300 de lei. Acesta s-a prezentat la adăpost să își ridice cabalinele.

Cei doi cai care au apărut joi seara în zona centrală din Târgu Jiu nu au fost revendicați. Polițiștii locali s-au autosesizat și au luat măsura îndepărtării cabalinelor de pe strada Popa Șapcă.

"Cabalinele au fost supravegheate de polițiștii locali până la sosirea unui echipaj din cadrul SC Edilitara SA, care a transportat animalele la adăpostul înființat în acest sens. Din informațiile obținute până în prezent rezultă că proprietarul nu și-a revendicat animalele, nefiind stabilită identitatea acestuia", arată un comunicat al Poliției Locale Târgu Jiu.

Proprietarul cailor riscă o amendă de la 100 la 500 lei. (A.A.)

Vizualizări: 876

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: