Horoscop

Valabil pe 15/16 ianuarie

Berbec: Ai tendința să mergi spre extreme, să faci alegeri contradictorii și să exagerezi cu unele idei. S-ar putea să nu fie cea mai înțeleaptă zi sau în care gândești și acționezi în mod echilibrat. Ce zici dacă te-ai baza mai mult pe sfaturile oferite de cineva de încredere?

Taur: Ai nevoie de mai multă odihnă şi relaxare. Trebuie să ai mai multă grijă de tine, de sănătatea ta. Sunt favorizate programările sau vizitele la medic, planificarea unor analize sau investigații. Poți apela și la metode alternative, mai naturiste, abordări diferite.

Gemeni: Nu intra în discuții care îți ia din energie, te obosesc, şi nu interacționa cu persoane care se victimizează și se lamentează. Nu ai nevoie de acest vampirism energetic! Înconjoară-te de oameni care te fac să zâmbeşti, care găsesc soluții şi te încarcă pozitiv.

Rac: Ești dinamic și dornic să ajuți. Joci rol de mediator, ești pacifistul de serviciu, cel care reușește să aplaneze problemele celorlalți. Fii atent la maniera în care îți gestionezi energiile, în caz contrar s-ar putea să te trezești că atragi oameni puși doar pe ceartă.

Leu: Încerci să mulțumești pe toată lumea, iar această abordare va fi apreciată de unii, dar criticată de alții. Nu ai cum să-i mulțumești pe toți, nu-i aşa? Este esențial ca inima să fie mulțumită, ca la sfârșitul zilei să ai convingerea că ai făcut lucruri frumoase.

Fecioară: Încerci să controlezi totul, să deții puterea asupra celorlalți. Ai grijă la detalii, mai ales la tranzacții, rapoarte, contracte, lucrul cu hârtiile. Abordează lucrurile și situațiile cu multă precauție, pentru că sunt posibile neînțelegeri, dezinformări, neatenţii, greșeli.

Balanţă: Fii autentic, fidel gândurilor și valorilor tale. Nu te comporta altfel decât simți. Semnul tău zodiacal se află în sfera imaginii publice, dar asta nu înseamnă că trebuie să te schimbi. Cei care contează pentru tine cu adevărat știu cum ești și ce îți dorești.

Scorpion: Întoarce-ţi atenția spre familia extinsă şi spre prieteni. Sunt favorizate întâlnirile, discuțiile sincere, de suflet, evenimentele sociale, vizitele, legătura cu străinătatea. Spre seară, sunt favorizate activitățile care te ajută să-ți reamintești de trecut, de copilărie.

Săgetător: Astăzi îți foloseşti din plin abilitățile de comunicare, reușeşti să negociezi, dai dovadă de persuasiune. Muncești mult, îți faci treaba, iar colegii, colaboratorii, partenerii sau superiorii îți vor aprecia eforturile și eficienţa de care vei da dovadă.

Capricorn: Cuvintele-cheie pentru azi: comunicare, relații, echipă, cooperare, eficienţă. Oamenii din jur au nevoie de ajutorul tău, iar sfatul astrelor este să le oferi suportul, dar în același timp să le reamintești despre importanţa comunității, grupului, echipei.

Vărsător: Ai nevoie de mai multă afecțiune, intimitate, pasiune, empatie. Se rezolvă multe lucruri astăzi, afli unele răspunsuri, se așază lucrurile, în special în ceea ce privește relația de cuplu. De asemenea, sunt favorizate drumurile, deplasările, vizitele, escapadele.

Peşti: Cuvintele-cheie pentru azi: energie, vitalitate, avânt, pasiune, încântare. Îți doreşti să faci lucruri noi, să te implici în activități noi, să ai parte de entuziasmul de la un început de etapă, iar această energie poate avea legătură cu sectorul muncii, dar și cu sfera personală.

Vizualizări: 1,505

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: