Dacia a lansat în România ediția limitată Duster Extreme

Producătorul autohton de automobile Dacia a lansat pe piața din România noua ediție limitată Duster Extreme. Acesta este cel mai bine echipat Duster disponibil în gama SUV-ului de la Mioveni.

Anunțată încă de anul trecut, de la lansarea lui Duster facelift, seria limitată Duster Extreme afieşază un look exclusiv. Modelul oferă standard toate dotările disponibile pe nivelul superior de echipare Prestige. La acestea se adaugă, între altele, funcția „mâini libere”, cameră multiview la 360 de grade și asistent pentru unghiul mort.

Din punct de vedere estetic se remarcă inserțiile de culoare portocalie. Acestea se regăsesc la nivelul calandrului, carcasei oglinzilor exterioare şi al barelor longitudinale de pavilion. Pachetul vizual mai conține un set nou de jante de aliaj „Full Black” de 17 inch. De asemenea, seria limitată oferă și o nouă nuanță pentru caroserie, denumită Grey Urban. De altfel, mașina din imaginile oficiale este finisată în această culoare. La interior, Duster Extreme a primit scaune încălzite, tapițerie din piele şi inserții în aceeași nuanță de portocaliu ca la exterior.

Seria limitată Duster Extreme poate fi comandată începând din ianuarie 2022 la orice dealer din rețeaua de agenți autorizați Dacia de pe teritoriul României. Cea mai accesibilă versiune este cea cu tracțiune 4×2, cu motor pe benzină de 1,3 litri și transmisie automată EDC. Prețul de catalog este de 21.900 de euro. Varianta diesel de 1,5 litri cu transmisie manuală și tracțiune integrală costă 22.100 de euro.

Vizualizări: 1,381

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: