Baie în Olteț, la minus 8 grade

Senzații tari în ape reci, la început de an. Dan Gabriel Chiriac, directorul clubului montan White Wolf din Baia de Fier, a făcut senzație din nou pe rețelele de socializare după ce si-a facut baie in apele reci ale Oltețului. Temperatura de afara era de minus opt grade Celsius și totul în jur era înghețat.

Înconjurat de sloiuri mari de gheață, Gabriel Dan Chiriac a mai adăugat o experiență de neuitat în agendă. S-a scăldat în apa rece a râului Olteț, din comuna gorjeană, Polovragi. "Ati crezut ca am mâncat iarna? Înca nu! Și -8 grade este tot o temperatură optimă de băiță! Viaductul Oltețului", a fost mesajul său care a fost însoțit și de două fotografii sugestive.

Nu este prima astfel de experiență de acest gen din noul an. A devenit deja un obicei pentru Gabriel Dan Chiriac să facă baie în Gilort și în Olteț în plin ger.

Dornici de aceeași aventură sunt și tinerii temerari care fac parte din clubul său montan, iar baia în apa rece face parte din programul lor de pregătire. În timp ce unii intră în apa sloi doar cu botoși și costum de baie, alții iau costume de neopren să-i protejeze de apa rece ca gheața.

Galerie foto


Vizualizări: 3,022

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Călătorii:

Citește și: