Căldăruşe: Închirierea Hostelului Maiami, dubioasă

Închirierea Hostelului Maiami este o afacere dubioasă, este de părere sindicalistul Gabriel Căldăruşe. Acesta este convins că nu se urmăreşte un profit pentru companie de pe urma acestei unităţi de cazare. Căldăruşe a criticat dur şi membrii Consiliului de Supraveghere care vor avea ultimul cuvânt în acest caz.

Liderul Sindicatului Mine Energie Oltenia este convins că nu se doreşte obţinerea unui profit din partea Complexului Energetic Oltenia de pe urma închirierii Hostelului Maiami, unitate de cazare de trei stele, ce aparţine companiei energetice. „Un privat, de exemplu, în momentul în care îşi permite să facă afaceri, se duce cu ideea de a face şi el profit de pe urma afacerii. Oare noi de ce nu putem?”, s-a întrebat Gabriel Căldăruşe.

Hostelul poziţionat chiar pe Axa Brâncuşi, cu 64 de locuri de cazare şi un restaurant, a adus numai pierderi companiei în ultimii ani. Chiar şi membrii Consiliului de Supraveghere ai CEO se cazează în alte hoteluri când vin in interes de serviciu la Târgu Jiu. Costurile sunt suportate tot din banii companiei.

„Dacă supraveghetorii sunt atât de interesaţi să meargă prin hostelul Maiami, atunci când ţin şedinţele de CS în Gorj şi în Târgu Jiu, de ce nu locuiesc la Maiami? Costurile le suportă tot această companie. Nu am prea mare încredere în acei membri ai CS. Eu cred că ei pregătesc un anumit joc. Le trebuie nişte oameni care să răsplătească efortul de a pune în anumite poziţii anumiţi oameni. Sunt lucruri foarte dubioase. Mulţi dintre aceşti domni au interese personale. Sunt plătiţi regeşte pentru o şedinţă. Primesc undeva între 7.000 şi 9.000 de lei. Dacă mai dau şi un tun să pună oamenii unde trebuie, le e suficient!”, a mai afirmat sindicalistul.

Vizualizări: 1,050

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: