Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Călinoiu nu scapă de procese nici la toamnă

Fostul președinte al Consiliului Județean Gorj va avea treabă la instanțele de judecată și la toamnă, magistrații programând pentru luna septembrie continuarea judecării dosarelor ce îl vizează pe acesta. Cel mai „greu” dintre acestea, cel penal, în care Ion Călinoiu este acuzat de fals în declarații, a primit termen pentru a doua jumătate a lunii septembrie, când ar urma să fie făcute noi audieri de martori, după termenul de marţi. Tot în septembrie, dar, pe 6, mai la începutul lunii, Călinoiu are termen și în dosarul în care se judecă cu Prefectura Gorj pentru decizia de suspendare a sa din funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj.
Verdictul din acest dosar nu mai are o miză atât de mare pentru deja fostul președinte, dar poate fi util pe viitor în alte spețe similare, până la pronunțarea unei sentințe definitive mai fiind cale lungă. Cel mai probabil, la toamnă ar urma să se judece și eventuala contestație pe care Călinoiu o va face în procesul de la Curtea de Apel Alba, în care a fost găsit incompatibil în perioada în care a ocupat funcția de președinte. Toate aceste procese se vor desfășura într-o perioadă în care fostul șef al CJ Gorj își va încerca norocul electoral pentru un post de parlamentar al județului, între întâlnirile cu alegătorii el trebuind să își facă timp și pentru instanțele de judecată pentru a-și dovedi nevinovăția.

Vizualizări: 832

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: