Călinoiu pe facebook: Nu-mi încurc minţile cu voi, netrebnicilor!

Președintele Consiliului Județean Gorj, Ion Călinoiu, a postat pe pagina sa de Facebook comunicatul de presă semnat de sindicaliștii afiliați la Federația Univers, care anunță susținerea candidaturii lui Victor Ponta. Liderii de la FNME au reacţionat postând critici şi s-a ajuns la peste 50 de comentarii, care l-au scos din sărite pe social democrat. „Nu-mi încurc minţile cu voi, netrebnicilor!”, le-a spus Călinoiu liderilor din FNME. „Nu poți să-ți încurci mințile cu ale noastre, domnule Călinoiu. Asta ar presupune să ai ce încurca cu noi”, a reacţionat sindicalistul Mitrescu. „Mitrescule dacă aș avea un cap ca al tău, aș fugi până l-aș pierde”, a fost replica lui Călinoiu.

Liderul sindical Constantin Mitrescu este cel care a început discuția atrăgându-i atenția lui Ion Călinoiu cu privire la pierderile de la CE Oltenia și situația gravă a firmei. Ulterior, comentariul a fost șters de pe pagina lui Ion Călinoiu. Mitrescu a revenit: „Când ați umblat la buzunarul minerilor și energeticienilor nu v-ați gândit că vă înjura lumea, domnule Călinoiu? Atunci când oamenii au pierdut 900 lei la veniturile lunare datorită incompetenței și furtișagurilor voastre nu bănuiați că veți fi scuipați pe stradă?Atunci când ați promovat incompetența și infracțiunea la conducerea CE Oltenia nu v-ați gândit că-l băgați în faliment? Voi ați sărăcit Gorjul, banii care intră în județ prin intermediul energiei și mineritului s-au înjumătățit (uitaţi-vă pe cifra de afaceri și comparați-o cu anii precedenți). Prestatorii au pierdut peste 4.500 de locuri de muncă datorită acestui aspect. V-ați lăudat că o să creați locuri de muncă și le-ați pierdut si pe cele care erau”, i-a scris Mitrescu.

Călinoiu, mesaj pentru Mitrescu

A avut un răspuns și președintele Ion Călinoiu: „Mitrescule, dacă aș avea un cap ca al tău aș fugi până l-aș pierde. Minți cu nerușinare. Iată, Ponta este un bun român pentru toți românii de pretutindeni. Voi nu ați văzut că nu mai dă nimeni doi bani pe voi? Voi și acoliții voștri ați sărăcit Gorjul. Ăștia sunteți, vă dați in petic toți. Dați înainte să vă depisteze oamenii adevărata față. Nu-mi încurc mințile cu voi, netrebnicilor. Am vrut doar să vă provoc să vă vadă lumea. Cu asta fiind zise mă rog pentru voi. Iartă-i, Doamne, că nu știu ce fac!”, i-a scris Călinoiu lui Mitrescu.

Liderul sindical nu a vrut să rămână dator și i-a răspuns: „Nu poți să-ți încurci mințile cu ale noastre, domnule Călinoiu. Asta ar presupune să ai ce încurca cu noi”. Ieri erau aproape 50 de comentarii, cele mai multe negative la adresa politicii PSD. În discuție au intrat și lideri de sindicat, dar și alte persoane. „Victor Ponta știe că CEO activează pe o piață a energiei distorsionată și manipulată de băieții deștepți transpartinici și nu face nimic! Victor Ponta știe că în toată Europa civilizată nu există producători monocombustibil ca în România si nu face nimic, deși are și puterea executivă și cea legislativă în mână! Ba mai mult a mai atârnat o piatră de moară de gâtul CEO, numită Brăila, ca să nu facă statul protecție socială ci aceasta să fie "transferată" pe costurile șandramalei numită CEO! Nu contați pe naivitatea minerilor și energeticienilor că veți avea surprize!”, a scris și liderul sindical Doru Crăete.

comentarii

fb_mitrescu_calinoiu

fb_mitrescu_calinoiu_2

fb_mitrescu_calinoiu_3

fb_mitrescu_calinoiu_4

INTERNET

Comunicatul liderilor sindicali din zonele Motru, Rovinari, Turceni, Ișalnița și Craiova a fost distribuit pe facebook și pe pagina Sindicatului Mine Energie Oltenia. Și acolo, un „prieten” al SMEO, Petre Pătruți, a scris că: “Să fim tâmpiți să-l mai votăm pe Ponta pentru că de când a venit la guvernare am pierdut 300-500 lei la salariu plus cota de combustibil pe anul trecut, iar anul acesta înjumătățită”.

Vizualizări: 158

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: