Cămin Cultural inaugurat de hramul satului. Altul va fi deschis în august, de Sfânta Marie Mare

A fost sărbătoare mare în satul Rasova din comuna Bălești. Pentru că a fost hramul satului , autoritățile locale au decis să inaugureze și Căminul Cultural ”Gheorghe Mănoiu”, realizat cu fonduri europene. Zeci de localnici au participat la activitățile artistice desfășurate aici.

Investiția a fost realizată cu bani europeni prin AFIR și a fost finalizată încă de acum doi ani. ”Este o investiție nouă, care are o valoare de aproximativ 160.000 de euro. Pentru că a fost hramul satului de Duminica Tomii și Sfântul Gheorghe am decis să inaugurăm căminul cultural.  Am organizat aici un spectacol susținut de Ansamblul ”Brăulețul”, dar și urcat pe scenă și interpreți de muzică populară de la noi din comună și tinerii talentați din localitate.”, a precizat primarul din comuna Bălești, Mădălin Ungureanu

Un alt Cămin Cultural va fi inaugurat în comuna Bălești în luna august. ”Am mai construit un alt cămin cultural și în satul Stolojani. Acesta este ceva mai mare și are o valoare de 230.000 de euro. A fost realizat tot prin AFIR și ne-am gândit să-l inaugurăm în luna august, de Sfânta Maria Mare. Ne dorim să aducem atunci interpreți de renume pentru a susține aici un spectacol”, a mai precizat edilul din Bălești.

Galerie foto


Vizualizări: 1,081

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: