Campania ”O România curată începe de acasă” ajunge și la Târgu Jiu. Se asigura masă pentru voluntari

Ziua Pământului va fi marcată și la Târgu Jiu, precum și în alte orașe mari din România printr-o campanie națională de ecologizare. În Târgu Jiu, evenimentul este organizat sub egida programului Capitala Tineretului din România.

Acțiunea la  care sunt invitați să participe voluntari din Târgu Jiu și nu numai se va desfășura în data de 22 aprilie în Pădurea Drăgoieni. ”Sărbătorește Ziua Pământului cu o faptă bună prin participarea la ecologizarea pădurii Drăgoieni din Târgu-Jiu și fă parte din comunitatea eco-cetățenilor. De Ziua Pământului, P&G România și Asociația Act for Tomorrow pornește în cea de-a șasea ediție a proiectului “O Românie curată începe de acasă” cu ecologizări în București, Ploiești, Târgu-Jiu, Deva și Alba-Iulia.”, anunță inițiatorii campaniei

Cei care vor să participe trebuie să completeze un formular de înscriere la acțiuni.” Avem 100 de locuri disponibile pentru fiecare oraș, iar toate costurile de masă și echipamente sunt asigurate de noi. Completează formularul,  înscrie-te alături de prieteni și vino să construim împreună o Românie mai verde și mai curată!”

Acțiunea de ecologizare a Pădurii Drăgoieni are loc înaintea serbării câmpenești de 1 Mai care se desfășoară anual aici și în urma căreia rămân munți de gunoaie.

Vizualizări: 568

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: