Campanie de recrutare a tinerilor pentru colegiile militare

Biroul informare-recrutare din cadrul Centrului militar judeţean Gorj “Constantin Brâncuși” se află în plină campanie de recrutare a tinerilor dornici de a urma unul din colegiile militare de învăţământ:

 Colegiul Naţional Militar „Dimitrie Cantemir”, Breaza, judeţul Prahova;

 Colegiul Naţional Militar „Mihai Viteazul”, Alba Iulia, judeţul Alba;

 Colegiul Naţional Militar „Ştefan cel Mare”, Câmpulung Moldovenesc, judeţul Suceava;

 Colegiul Naţional Militar „Tudor Vladimirescu”, Craiova, judeţul Dolj;

 Colegiul Naţional Militar „Alexandru Ioan Cuza”, Constanţa, judeţul Constanţa.

Ne adresăm elevilor claselor a VIII-a cu vârsta de până la 16 de ani împliniţi în anul 2022, care doresc să devină elevi ai colegilor naţionale militare. Colegiile naţionale militare sunt unităţi de învăţământ de elită, furnizoare de servicii educaţionale la înalte standarde de calitate, prin care contribuie la formarea unei resurse umane deosebit de valoroase pentru Armata României. Pe toată durata pregătirii în instituţiile prezentate, se oferă gratuit şcolarizare, cazare, echipament, hrană şi asistenţă medicală, acces la baze sportive, biblioteci, laboratoare şi multe alte facilităţi. Activităţile şcolare dar şi cele extracuriculare oferă elevilor reale condiţii de dezvoltare din toate punctele de vedere, într-un mediu adecvat, dar şi perspectiva unei cariere în cadrul Ministerului Apărării Naţionale.

Termenul limită de înscriere este data de 25.03.2022. Înscrierea se poate face la sediul biroului informare-recrutare din cadrul Centrului militar judeţean Gorj, situat în Târgu Jiu, strada Republicii , nr.13 în zilele de luni, miercuri, joi şi vineri între orele 08.30-16.30 și marţi între orele 08.30-18.30, sau pe pagina de internet, la adresa www.recrutaremapn.ro. La înscriere, candidatul are nevoie de documentele care atestă identitatea şi trebuie să fie însoţit de unul din părinţi sau reprezentantul legal.

Relații suplimentare se pot obține de la numărul de telefon 0253215563.

Vizualizări: 1,149

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: