Revelionul Artiștilor și Muzicanților a reunit peste 600 de petrecăreți la Târgu Jiu

A fost petrecere la sfârșitul acestei săptămâni pe insulița Jiului din Târgu Jiu. Peste 600 de persoane din toate colțurile țării și-au rezervat din timp bilete să participe la Revelionul Artiștilor și Muzicanților ajuns la cea de-a unsprezecea ediție. Unii dintre cei mai îndrăgiți interpreți de muzică populară s-au distrat cot la cot cu ei până dimineața.

Niculina Stoican, Constantin Măgureanu, Maria Loga, Elisabeta și Gigi Vasile, Mariana Ionescu-Căpitănescu ori Mariana Palavu au fost doar câțiva dintre focloriștii care nu au ratat nici această ediție a Revelionului Artiștilor. Cheful s-a întins până spre dimineață. Toți lăutarii s-au simțit bine mai ales că acum nu au fost nevoiți să cânte așa cum i-a prins trecerea dintre ani.

„2019 a fost un an foarte bun. Și în acest an, am ales să fiu prezent la Revelionul Artiștilor și al Muzicanților pentru că aici mă simt foarte bine. Mă simt ca acasă. Zece ani din viață i-am petrecut la Ansamblul Doina Gorjului. De Revelion, am cântat. Deja am luat eveniment cu doi ani înainte pentru acest an”, a spus interpretul Constantin Măgureanu.

În acest an, Niculina Stoican va schimba prefixul. Și-a pus deja o primă dorință. „De Revelion, am muncit. Pentru 2020 nu îmi fac planuri. Anul 2020 este special pentru că împlinesc 50 de ani. Schimb prefixul, vreau să mă mut în casă nouă. Mi-am propus de tinerică să sărbătoresc vârsta de 50 de ani într-o casă nouă. Poate, cine știe, anul viitor o să fie soacră și anul viitor să fiu bunică”, a mărturisit Niculina Stoican.

Special pentru petrecăreți a fost pregătit un tort în ton cu evenimentul. „Nu am griji acum că trebuie să cânt și mă distrez. În general, în activitatea mea sunt mereu contra-cronometru. Costumul, coafura, machiajul, totul trebuie să fie perfect. Ne simțim foarte bine, atmosfera este minunată. La mulți ani tuturor!”, a fost mesajul interpretei Mariana Ionescu-Căpitănescu.

În jur de 600 de persoane au participat la Revelionul Artiștilor. Mulți dintre invitați au bătut câteva sute de kilometri ca să stea la aceeași masă cu artiștii și au promis că vor reveni și anul viitor. „Este foarte bine. Sunt peste 600 de oameni. Avem spațiu de joc. Sunt oameni din Teleorman, Giurgiu, Olt, avem rezervări făcute din luna iulie. Noi vrem să ardem caloriile aici. Nu am venit să stăm la masă”, a spus Gigi Vasile, unul dintre organizatorii evenimentului.

Vizualizări: 2,575

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: