Campionatul judeţean de minifotbal și-a desemnat câștigătoarea

ACS Dream Team Gorj a recâștigat titlul de campioană la minifotbal în acest sezon. Echipa care anul trecut a terminat pe locul 3 în campionat, multiplă campioană a județului şi locul 4 la Campionatul Național din 2018 de la Alba Iulia, a reușit să câștige medaliile de aur ale competiției de la Dolce Vita, după victoria din ultima etapă, 1-0 cu ACS Exclusive Târgu Jiu.

Dream Team, câștigătoare a Campionatului de Minifotbal de la Dolce Vita, între 2016 și 2020, își adaugă încă un titlu în palmares, ratând titlul doar anul trecut, în detrimentul celor de la ACS Exclusive. Lupta din sezonul actual, desfășurată pe parcursul a 24 de etape, nu a fost deloc una ușoară, replica celor de la Primăria Padeș şi ISU Gorj fiind una extrem de puternică.

Dream Team a început mai bine sezonul și a luat un avans considerabil până în luna ianuarie, dar o serie senzațională de victorii, culminată cu un 4-0 contra celor de la Dream Team în Turneul Final, i-a dus pe cei de la Padeș ISU pe primul loc, după Paști. Returul a decis titlul, Dream Team câștigând cu scorul de 3-1.

Ultima etapă, de sâmbătă, nu a adus surprize. Padeș ISU a trecut fără emoții de Rinacar, scor 5-1, iar asta i-a pus pe cei de la Dream Team în postura de a fi obligați să câștige meciul cu ACS Exclusive. Unicul gol al partidei a venit în repriza a doua, de la golgheterul echipei, Horia Șitoianu. Astfel, ACS Dream Team Gorj încheie sezonul cu un punct în fața celor de la Padeș ISU și va reprezenta județul la Campionatul Național de la Râmnicu-Vâlcea, din perioada 15-17 iulie.

ACS Minifotbal Gorj este unul dintre cei 16 membri fondatori ai recent-înființatei Federații Române de Minifotbal (FRM), for aflat sub tutela Ministerului Sportului, astfel că echipa campioană a Gorjului are bilet direct la Campionatul Național.

Vizualizări: 548

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: