Când alții se restrâng, Premier imobiliare se extinde

Zona de Sud cunoaște o dezvoltare fară precedent. Vorbim aici cu precădere de sectorul 4 al Capitalei și orașul “vecin” Popești-Leordeni, două zone care se întrepătrund pe zi ce trece.

Sectorul 4 - cel mai modernizat/digitalizat sector din București, a cunoscut o adevărată renaștere urbană, în primul rând datorită investițiilor realizate de autoritățile publice locale. Astfel, într-un ritm extrem de alert au apărut noi obiective și puncte de interes, adevărate repere pentru întreaga Capitală. Putem evidenția: stația de metrou proaspăt finalizată pe Șoseaua Berceni (Tudor Arghezi), pasaje rutiere (“Europa Unită” la intersecția dintre Blvd. Metalurgiei cu strada Turnu Măgurele), pasajul pietonal Eroii Revoluției, parcul Tudor Arghezi, patinoar olimpic (în intersecția Apărătorii Patriei, pe un teren de 25.000 mp), bazin de înot (cel mai modern bazin de înot semiolimpic din România, inaugurat în curtea școlii nr.190), campus educațional (inaugurat că cel mai mare campus educațional, în curtea liceului tehnologic Dacia), Delta Văcărești (se va implementa conceptul Green Deal, finanțat de UE) vă deveni primul Parc Cultural Urban al țării, dar și cel mai mare spatiu verde al Bucurestiului, Cartierul Nou Metalurgiei (o zonă nou creată de la zero, corelată cu zona veche Alexandru Obregia). Și asta pentru a enumera doar o mică parte dintre proiectele finalizate sau aflate în lucru, deoarece agenda dezvoltării acestui sector, ce în urmă cu ceva vreme era considerat o Cenușăreasă, este cu mult mai amplă și ambițioasă. 

Popești-Leordeni, o fostă comună din marginea Bucurestiului, s-a dezvoltat exploziv începând cu anul 2005, bazandu-se pe granițele cu sectorul 4 și, mai ales, pe infrastructura acestuia. Și aici ne referim la rețeaua de transport public,  în special cele 3 (trei) stații de metrou de pe magistrala M2, Apărătorii Patriei - Dimitrie Leonida - Berceni (fosta IMGB). Și, mai nou, așa cum am spus, stația de metrou Tudor Arghezi. 

Acest proaspăt oraș va ajunge în scurt timp la performanța de a avea peste 100.000 de rezidenți. Deloc întâmplător, Compania imobiliară Premier a deschis primul punct de lucru în Popești-Leordeni în anul 2006 și a contribuit în mare măsură la dezvoltarea acestei arii geografice.

Interesul stârnit de Zona de Sud nu este decât o consecință firească a acestei dezvoltări exponențiale a punctelor de interes și rezidenților! Investitorii, dezvoltatorii imobiliari sau simpli clienți, dornici de a achiziționa un imobil într-un spațiu și cu perspective, au făcut că Zona de Sud să devină un nou pol urban. Cu o viață și o economie (aproape) proprii. 

Un astfel de pol urban are nevoie de servicii imobiliare de calitate. Dinamica impusă de ritmul de dezvoltare cere specialiști care să îi scoată în evidență atu-urile, care să prezinte și să reprezinte la adevărata valoare fiecare caracteristică și componentă de dezvoltare. Chiar și rezidenții zonei sunt surprinși de multiplele direcții de dezvoltare, cu atât mai greu pentru un nou venit să țină pasul!

Prezentă în Zona de Sud încă din anul 1994, Compania imobiliară Premier se consideră mai mult decât îndreptățită, (și chiar obligată de tradiția să îndelungată), să ridice permament nivelul calității serviciilor pe acest segment și, totodată, să creeze mecanisme de informare corectă și responsabilă.

În aceste condiții, Compania Imobiliară Premier a decis să inaugureze două puncte de lucru, ce au menirea să răspundă solicitărilor pieței imobiliare pe direcțiile de dezvoltare din sectorul 4, respectiv Popești-Leordeni. Astfel, se va crea un adevărat Hub imobiliar pe Bulevardul Alexandru Obregia, una dintre cele mai frumoase și mai verzi artere ale capitalei (cu a sa renumită Fântână a Florilor).  Simultan, în orașul Popești-Leordeni (pe strada Drumul Fermei - adevărată coloană vertebrală a orașului) se va deschide un birou ce va răspunde atât de zona rezidențială nouă, cât și de piața second-hand. Mai mult, pentru a răspunde unei cerințe din ce în ce mai accentuate, compania a decis lansarea unui portal imobiliar, TerenMarket.ro, dedicat cumpărării și vânzării de terenuri în București și Ilfov. În consecință, pe noul portal, vor fi prezente atât loturi de teren dedicate segmentului rezidențial cât și suprafețe vaste pretabile viitoarelor dezvoltări imobiliare din zona de Sud și nu numai.

Destinele Companiei imobiliare Premier, ce va trece anul acesta de pragul 30 de ani, sunt legate profund de cele ale Zonei de Sud, datorându-și reciproc mare parte din succes și notorietate.

Lucrurile nu se opresc cu siguranță aici!

Vizualizări: 1,136

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: