Când începe Survivor la Pro TV

Un nou sezon al reality-show-ului „Survivor România”, prezentat de Daniel Pavel, va fi difuzat de Pro TV. Emisiunea începe pe 16 ianuarie.

Cei 24 de concurenţi, împărţiţi în echipele Faimoşi şi Războinici, se vor confrunta în Republica Dominicană pentru a-şi procura hrana şi a-şi securiza adăpostul.

Înaintea de plecarea spre Republica Dominicană, Daniel Pavel, prezentatorul show-ului, a declarat: „Credeţi-mă... nu sunteţi 100% pregătiţi pentru ce va urma la începutul anului viitor. Aştept, cu nerăbdare, luna ianuarie pentru a porni din nou la drum spre această aventură unicată şi pentru a-i vedea pe curajoşi pe traseu. Am încredere că fiecare dintre ei a urmărit emisiunea, a înţeles ce presupune provocarea şi s-a pregătit psihic pentru a face faţă competiţiei”.

Premiul pentru care luptă concurenţii este de 100.000 de euro.

Producătorii show-ului au anunțat vedetele care vor face parte din echipa Faimoșilor. "Otilia Bilionera, Xonia, Emil Rengle, CRBL, sportivi recunoscuți pentru munca și dedicarea lor din domeniu – TJ Miles, dar și cunoscute vedete TV – Andreea Tonciu". este anunțul producătorilor, conform survivor.protv.ro

Vizualizări: 918

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: