Ce puteţi vedea la TV în noaptea dintre ani

Sfârșitul de an este aproape şi oamenii se pregătesc fie pentru petrecere, fie pentru a sta acasă în faţa televizorului. Pentru că e încă pandemie şi se aşteaptă ca oamenii să sta mai mult acasă, televiziunile pregătesc programe speciale pentru noaptea dintre ani.

Pro TV a pregătit telespectatorilor săi un program special. Astfel, de Noul An se va petrece cu muzică aleasă, pentru că postul de televiziune a pregătit alături de Untold un program cu totul special.

În data de 31 decembrie, începând cu ora 23:30, Smiley, Inna, Irina Rimes, Horia Brenciu și Grasu XXL vor pregăti momente speciale pentru cei aflați în fața micilor ecrane.

La miezul nopții, telespectatorii se vor putea bucura de un spectacol de artificii care va fi transmis de pe stadion Cluj-Arena, din Cluj-Napoca. Totodată, unul dintre cei mai cunoscuți DJ ai lumii, David Guetta va avea un show special de la Paris care va fi transmis live. Mediul online, de asemenea, va fi presărat cu surprize. Astfel, șase vedete, Florin Busuioc, Adrian Nartea, Olimpia Melinte, Cosmin Stan, Andreea Marinescu și Alex Dima au pregătit pentru internauți povești de Crăciun pe care le poți asculta alături de cei mici.

La Antena 1, Dan Negru rămâne în continuare simbolul Revelionului, punând la cale cel mai mare show din istoria televiziunii din România. Celebrul prezentator, alături de echipa de la Antena 1, sunt pe ultima sută de metri în ceea ce privește Revelionul pe care Dan Negru îl va prezenta.

Inițial, doar 50 de persoane erau anunțate pe listă, însă acum, lista a ajuns la peste 90 de invitați, astfel că Revelionul din acest an va fi cel mai mare văzut vreodată la o televiziune din România.

La altul dintre posturile preferate ale românilor, Kanal D, distracția, muzica, invitații aleși și voia bună vor fi prezente pe tot parcursul nopții de Revelion. Începând cu ora 20:00, telespectatorii vor putea urmări emisiunea „Gala Premiilor Eroii Comediei 2021”. Acest program va fi unul special, mai ales că ingredientul prioritar va fi comedia bună. Toni Grecu și Irina Ștefan vor fi cei care vor găzdui emisiunea, iar tot ei vor premia cele mai interesante, controversate și cunoscute întâmplări comice care au avut loc în anul 2021.

Protagoniștii emisiunii sunt oamenii pe care îi vede în viața de zi cu zi, la știri sau ale căror întâmplări ne-au amuzat în mediul online.

Vizualizări: 836

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: