Iubitorii de teatru din Gorj, așteptați în sala de spectacol

Vești bune pentru iubitorii pieselor de teatru. După o perioadă în care publicul nu și-a mai văzut actorii preferați pe scenă, acum a venit din nou momentul. Teatrul Dramatic ”Elvira Godeanu” din Târgu Jiu va pune în scenă spectacolul ”Yorick”.

Avanpremiera va avea loc sâmbătă și premiera duminică. Cei care vor să meargă la teatru trebuie să se grăbească, numărul biletelor este limitat.

”Sâmbătă și duminică, 18 și 19 decembrie, de la ora 18:00, vor avea loc avanpremiera și premiera spectacolului Yorick. Este un one-man show interpretat de actorul Vlad Fiu. Este un alt spectacol din seria începută în urmă cu o lună și jumătate. Mai sunt câteva bilete disponibile pentru sâmbătă și duminică. Prețul pentru avanpremieră este de 20 de lei, iar pentru premieră 30 de lei”, a spus Iani Gârbaciu, purtător de cuvânt al teatrului târgujian.

De asemenea, luni, 20 decembrie 2021, de la ora 19:00, va avea loc un recital de excepție de pian susținut de dirijorul Florin Berculescu.

Săptămâna continuă cu evenimente la teatrul din Târgu Jiu. Marți va avea loc o lansare de colinde cu o temă rock, iar concertul o să fie pus în scenă de către Adrian Naidin și Ionuț Micu John.

Vizualizări: 452

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: