Cand porti pantaloni scurti de blugi, practici si versatili?

Sezonul cald reprezinta un nou motiv de bucurie pentru oameni, atat datorita vremii calde, cat si posibilitatilor aproape nelimitate in ceea ce priveste alegerea tinutelor.

Pentru barbati aceasta alegere poate fi una foarte usor de facut, o combinatie intre o pereche de pantaloni scurti si un tricou cu un model aparte, dar din materiale de calitate, cum sunt cele de la Mahoni, este foarte practica si in trend.

In plus, aceasta combinatie poate fi facuta in nenumarate moduri si stiluri, alegerile pieselor vestimentare tinand doar de stilul personal. De la pantaloni scurti de blugi, de trening sau un model mai elegant, precum chino, toate pot fi purtate in sezonul cald, iar daca sunt integrate in combinatii potrivite, tinuta va scoate din anonimat orice barbat o va purta, fiind astfel in pas cu trendurile actuale.

Pantalonii scurti de blugi – o piesa versatila

Un sfat foarte bun si eficient atat pentru femei, cat si pentru barbati este acela de a alege sa investeasca in piese vestimentare de baza, care pot fi usor de combinat si asortat in mai multe tinute si stiluri. O astfel de piesa este si perechea de blugi scurti barbati, care, in functie de modelul ales, poate fi integrata atat in stiluri casual, cat si in tinute mai sport.

In plus, blugii reprezinta o optiune universala si atemporala, fiind totodata un obiect vestimentar la indemana oricui. Aspect confirmat si de faptul ca sortimentele care exista pe piata sunt foarte numeroase si de aceea pot fi satisfacute si cele mai pretentioase gusturi. Astfel ca barbatii au de unde alege, avand la dispozitie mai multe nuante de albastru, bleumarin, negru, gri, albi sau chiar colorati, rupti sau cu aspect pre-spalat sau intr-o versiune mai uniforma, cu un aer elegant.

Indiferent de modelul ales, acesti pantaloni pot fi asortati foarte usor cu un tricou, iar in functie de accesoriile ales pentru a completa tinuta, se poate obtine foarte usor un stil sport, datorita unei perechi de adidasi preferati, sau un stil casual – elegant, gratie unei perechi de pantofi loafers sau chiar a unor sneakers simpli albi.

Pantaloni scurti de blugi la moda in 2021

O tinuta potrivita timpului liber si, mai ales, vacantelor sau scurtelor escapade de week-end, contine adesea si o pereche de pantaloni scurti. Iar pantalonii scurti de blugi sunt potriviti atat pentru outfit-uri sport, cat si pentru cele casual, carora le ofera un aer fresh, de vara.

Pentru o petrecere de vara, fara un dres code, o astfel de tinuta fresh este foarte potrivita, mai ales daca se opteaza pentru un tricou simplu alb sau negru, ori pentru o camasa mai putin eleganta. In schimb, daca vacanta presupune o plimbare la munte, alegerea unor pantaloni din tesaturi moi, care sa ofere lejeritate in miscare este o idee foarte buna. In plus, daca sunt anuntate si in zilele mai reci sau plimbarea se prelungeste in noapte, o veste de fas calduroasa, achizitionata de la  https://mahoni.ro/108-veste-barbati, va fi o alegerea foarte inspirata.

Vizualizări: 1,152

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: