Când s-ar putea redeschide restaurantele în Târgu Jiu

Vești bune pentru târgujieni. Rata de infectare cu noul coronavirus a scăzut sub trei cazuri la mia de locuitori astfel că, de miercuri noaptea, municipiul ar putea ieși din scenariul roșu. Automat, asta înseamnă că joi vor fi redeschise restaurantele, teatrul și sălile de cinema.

Incidența a scăzut la 2,94 de cazuri de Covid 19 la mia de locuitori, iar autoritățile sunt optimiste. Chiar de miercuri, municipiul ar putea ieși din scenariul roșu. “Vestea bună este că Târgu Jiul ar putea ieși din scenariul roșu de mâine (n.r. miercuri). Am ajuns sub trei cazuri la mia de locuitori. Mâine (n.r. miercuri), sunt deja 14 zile de la a doua hotărâre a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență și, de mâine, Târgu Jiul poate ieși din această situație”, a anunțat Marcel Romanescu.

Miercuri, va avea loc o nouă întâlnire a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență și se va stabili când ar putea fi redeschise restaurantele în Târgu Jiu. Romanescu a făcut un apel și la cei care protestează față de deciziile luate în această perioadă. Să poarte masca de protecție. „Pe mine nu m-au deranjat niciodată protestele. Nici atunci când s-au făcut în fața primăriei. Însă trebuie să ne luăm măsurile de precauție. Să purtăm masca. Toți luptăm, în mare parte, să scăpăm de pandemie”, a mai spus Romanescu, la Radio Infinit.

Vizualizări: 3,906

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: