Turburea va avea centru de vaccinare anti-Covid

Un nou centru de vaccinare se va deschide într-o comună din Gorj. Cetățenii din Turburea care vor să se imunizeze împotriva Covid-19 nu vor mai fi nevoiți să meargă în alte localități pentru a face acest lucru. Primarul Ion Bârcă spune că este mulțumit de faptul că autoritățile au răspuns pozitiv la solicitările sale.

”Le mulțumesc pentru că s-au aplecat asupra problemelor, mai ales că acest centru este pentru oameni. Majoritatea sunt oameni bătrâni și este greu să-i ducem la Târgu Cărbunești sau la Turceni. Este o distanță de peste 30 de km, nu este ușor”, a spus Bârcă.

Centrul va fi înființat în satul Poiana, iar vaccinarea poate începe de pe data de 13 aprilie 2021. Primarul spune că va împărți și pliante prin localitate, pentru ca oamenii să afle că au centru de vaccinare la ei în localitate.

”Este o clădire pe care voiam să o dau pentru stadion. Este în satul Poiana, în apropierea stadionului multifuncțional. Am renovat spațiul și corespunde cerințelor pentru a face acest centru de vaccinare. De mâine o să distribuim niște pliante, iar oamenii să vadă că se vor putea face vaccinări și la noi”, a mai afirmat primarul din Turburea.

Vizualizări: 1,023

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: