Maria Loga, impresii după ce a cântat pe Broadway

Interpreta de muzică populară Maria Loga a rămas impresionată de căldura cu care a fost primită de publicul din America în data de 18 mai, când a participat la Festivalul ”România Day on Broadway”.

Solista Ansamblului Artistic Profesionist ”Doina Gorjului” a fost unul dintre cei 86 de artiști invitați să ia parte la festival. Cu toții au cântat gratuit, iar mulți dintre cei care au susținut reprezentații în America cu acest prilej au fost găzduiți de familii de români stabilite acolo.

Maria Loga spune că românii de peste ocean au venit în număr mare la acest festival. ”A fost un eveniment extraordinar, la fel și atmosfera. Peste 20 mii oameni au fost prezenți la manifestările de pe Broadway. Foarte mulți români s-au stabilit în New York. A fost cea de-a XX-a ediție a festivalului și prima mea participare la acest festival. Am mers la invitația domnului Ștefan Minovici, român stabilit în America de 45 de ani. M-au impresionat românii, simțul lor patriotic. Plângeau pur și simplu, au jucat hora, sârba, s-au bucurat ca niște copii”, a declarat Maria Loga.

Conform organizatorilor, România este singura ţară din lume cu acest gen de eveniment pe celebrul Broadway.

Galerie foto



Vizualizări: 1,380

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: