Când se deschide Transalpina

Circulația pe Transalpina ar putea fi deschisă începând cu data de 15 iunie 2021. Anunțul a fost făcut de prefectul de Gorj, Corneliu Răducan Morega.

Iubitorii de munte primesc o veste bună. Cea mai înaltă șosea din România se deschise circulației, iar turiștii pot merge să se plimbe pentru o gură de aer curat și câteva fotografii inedite. Prefectul de Gorj spune că data de 15 iunie este termenul înaintat.

”Cel mai târziu pe data de 15 iunie va fi deschisă Transalpina. Acesta este termenul limită înaintat. Există posibilitatea și mai devreme, dar nu punem căruța înaintea cailor și anunțăm că pe data de 15 iunie va fi deschisă”, a anunțat prefectul.

Trimisul guvernului în teritoriu a mai vorbit și despre lucrările în privința podului de la Lainici și asta după ce primarul a anunțat că există investitori interesați să vină la Târgu Jiu, însă cei mai mulți întreabă când va fi gata podul. ”În mod cert, până vor veni acei investitori, podul de la Lainici va fi gata. Presupunând că vin mâine investitorii, până își ridică construcțiile, nu asta ar fi problema. Constructorul mi-a promis că se respectă graficul, iar în toamna acestui an podul va fi gata”, a mai declarat prefectul.

Vizualizări: 2,015

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Călătorii:

Citește și: