Când va avea MedservMin director desemnat prin concurs

Comitetul de Nominalizare și Remunerare de la MedservMin, societatea prestatoare de servicii medicale pentru CE Oltenia, a stabilit un plan de selecție pentru desemnarea directorului executiv al unității. Dacă va fi aprobat de Consiliul de Administrație, MedservMin va avea un director promovat prin concurs, în baza legii privind guvernanța corporativă a întreprinderilor de stat, cel târziu în data de 23 august.

Procesul de selecție a fost structurat pe etape, astfel că cei intersesați vor putea depune dosarele de candidatură până în 19 iulie, adică până la expirarea celor 30 de zile de la publicarea anunțului de selecție. Comitetul de Nominalizare și Remunerare de la MedservMin va trebui să elaboreze și să transmită administratorilor unității și un proiect privind profilul directorului executiv. Și asta până la 13 iunie.

Societatea MedservMin este condusă interimar, de câteva săptămâni, de Ion Rușeț, șef departament Administrativ Servicii în cadrul CE Oltenia, asta după ce Gavrilă Pop, cel care se afla la cârmele unității, a fost trecut pe lista de concedieri colective a CE Oltenia. Pop a venit la MedserMin prin detașare de la compania energetică, acolo unde lucra ca economist.

Vizualizări: 1,235

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: