Când vor primi angajații CE Oltenia cota de cărbune

Până la sfârșitul acestei luni, angajații Complexului Energetic Oltenia vor primi cota de combustibil. Sunt asigurările care vin de la conducerea companiei. În plus, nici primele pe care minerii și energeticienii trebuie să le primească prin Contractul Colectiv de Muncă nu vor fi în pericol.

Cota de combustibil va fi acordată salariaților companiei până la Paști. Ion Rușeț, consilierul Directoratului Complexului Energetic Oltenia, a declarat că și primele de 1 Mai, de Ziua Minerului și Energeticianului vor ajunge în buzunarul angajaților în acest an.

Tichetul pentru cota de cărbune este în valoare de 1080 de lei. „Nu avem o situație favorabilă în momentul de față. Cererea pentru energie produsă pe cărbune este pe zi ce trece din ce în ce mai mică, dar se fac eforturi și cred că se vor acorda aceste tichete cadou reprezentând cota de combustibil aferentă anului 2020 până la sărbătorirea Paștelui. Avem în vedere Contractul Colectiv de Muncă prin care am stabilit cota de cărbune să fie acordată până la finalul lunii aprilie. După aceea, discutăm de prima pentru 1 Mai, care va fi acordată în luna mai, după data de 1 mai. Mai avem o primă cu ocazia Zilei Energeticianului, care va fi acordată în iulie și prima de Ziua Minerului, pe 4 decembrie, care va fi acordată tot în jurul acelei date”, a explicat Ion Rușeț, la Radio Infinit.

Vizualizări: 5,532

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: