Candidat USR-PLUS la Senat: Absenteismul la vot va fi o problemă

Teama că s-ar putea infecta cu noul coronavirus ar putea duce la o prezență scăzută la votul din data de 6 decembrie. Acest lucru este susținut și de către candidatul USR-PLUS la Senatul României, Corneliu Răducan Morega.

Răducan a afirmat faptul că această pandemie ar putea duce la un absenteism destul de mare la vot, mai ales în mediul rural. Candidatul la Senatul României mai spune și faptul că cetățenii județului Gorj îi văd cu ochi buni pe candidații USR-PLUS.

”Reacțiile oamenilor ne dau speranțe foarte mari. Ei se bucură că ne văd, ceea ce ne încurajează să mergem mai departe. Noi n-am discutat cu niciun primar, nu le-am promis marea cu sarea, nu i-am mințit în niciun fel. Nu primarul votează, iar oamenii nu cred că se mai lasă prostiți de îndrumările acestora. Acum nu se mai pot da atât de mulți bani așa cum s-a dat data trecută și mă gândesc că, oricât de mare ar fi sacul, să poți să dai la atâția oameni este destul de greu. De asta spun că nu cred în interacțiunea cu primarii. În cabina de vot omul este singur, el știe ce votează. Absenteismul va fi o problemă. Suntem în această perioadă de pandemie. Dacă va fi o vreme urâtă, clar va fi o prezență scăzută. Cred că în mediul rural va fi o prezență scăzută la vot”, a spus candidatul USR-PLUS la Senatul României, Corneliu  Răducan Morega, la Radio Infinit.

Răducan Morega a mai vorbit și despre procentele liberalilor, spunând că nu vor depăși pragul de 30%: ”Se joacă toate posturile de senatori și deputați. Reacția oamenilor ne dă speranțe mari. PNL nu va sări de 30%, cred că se va învârti în jurul procentului de 25%. Gorjul nu este format numai de partea de sud, acolo unde ar putea să ia mai multe voturi. Oamenii cred ca de destupă la minte și nu mai votează conform indicațiilor. Eu zic că toate posturile nu joacă”, a mai afirmat Răducan Morega.

Vizualizări: 741

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: