Candidații gorjeni la parlamentare sunt chemați la dezbatere

Candidații gorjeni pentru Parlamentul României sunt invitați la o dezbatere. Adrian Gorun, președintele Senatului Universității ”Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu, spune că a trimis invitații către toți candidații din Gorj. Dezbaterea va fi joi, începând cu ora 10:00, într-o sală a universității din zona Debarcader. Spațiul va fi amenajat conform normelor impuse de către autorități.

Politicienii gorjeni care își doresc un loc în Parlamentul României se pot bate în proiecte chiar în cadrul unei dezbateri organizate într-o sală a Universității ”Constantin Brâncuși” din Debarcader.

Președintele Senatului UCB, Adrian Gorun, spune că a făcut acest lucru tocmai pentru ca cetățenii să își facă o idee pe cine vor trimite să-i reprezinte în Parlament. 


”Am transmis invitații la toate partidele să vină cu toți candidații pentru joi la ora 10:00. Sperăm să participe. În opinia noastră este important să vedem cam ce gândesc ei pentru evoluția acestui județ pentru următorii 4 ani. Trebuie să scoatem Gorjul din acest colț de umbră, trebuie să recunoaștem, comparativ cu alte județe unde activitatea parlamentarilor a fost mult mai eficientă, se pare. Dezbaterea va avea loc într-o sală special amenajată din zona Debarcader. Noi considerăm că oamenii din Gorj vor putea să intre în contact cu opiniile pe care le exprimă candidații spre a putea să voteze în cunoștință de cauză”, a spus Adrian Gorun.

Vizualizări: 996

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: