Căpitanul ACS Viitorul Târgu Jiu, notificat să plece de la echipă

Căpitanul echipei ACS Viitorul Târgu Jiu a primit notificare că trebuie să îşi caute echipă. Presa centrală a informat recent că ACS Viitorul Târgu Jiu a început să notifice jucătorii cu salarii mari că vor fi dați afară de la echipă.

Din cauza faptului că echipa a intrat în insolvență, banii sunt mai puțini la ACS Viitorul Târgu Jiu iar conducerea consideră că salariile fotbaliștilor sunt, se pare, prea mari, astfel că a hotărât că, mai la îndemână, este să renunțe la jucătorii cu salarii consistente. Unul dintre jucătorii care au primit notificarea este Ciprian Rus care, în foarte mare măsură, va pleca de la la finalul campionatului de la echipă.

Antrenorul Eugen Trică, dat şi el afară recent de la echipă, a confirmat că liderul Ciprian Rus a primit notificare. ”Căpitanul de echipă, Rus, a primit și el notificare. Din punctul meu de vedere a fost unul dintre cei mai buni jucători de-a lungul sezonului ăsta, a tras echipa după el. Nu am înțeles nici de ce a primit notificare. De alți jucători nu știu, știu doar de Ciprian, a primit în același timp cu mine”, a afirmat Eugen Trică.

Liga2.ro a anunțat, pe surse, că și jucătorii cu salarii mari au primit notificări că se renunță la serviciile lor. Un singur exemplu de salariu mare este cel al columbianului Felipe Acosta care atunci când a fost cedat de cei de la Pandurii, sub formă de împrumut, cerea, la Liga 3 un salariu de 3000 de euro. Cum echipa pentru care jucase prima dată în România nu îi putea oferi aceşti bani, a plecat la ACS Viitorul Târgu Jiu.

Vizualizări: 1,010

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: